Wegwerp BBQ

Zo haal je alles uit je bbq catering op locatie

Stel je dit eens voor: Je hebt binnenkort een groot feest te vieren en dit wil je ook op een grote manier doen. Samen met je partner heb je een klein stukje grond afgehuurd met daarbij een schuur waar ‘s avonds het feest verder kan met een disco. Maar er moet ook nog voordat het zover is een catering komen. Passend bij het thema willen de partners een BBQ op locatie regelen. Maar hoe haal je alles uit zo’n BBQ catering op locatie? Dat lees je allemaal in deze blog.

Vraag naar alle mogelijkheden van de catering

Het klinkt misschien een beetje overdreven om nog extra te gaan vragen wat er mogelijk is bij een catering als alles op de website staat. Maar soms wilt het cateringsbedrijf nog iets speciaals regelen als het niet al te veel moeite voor hen is om te regelen. Bijvoorbeeld een bepaald soort stuk steak halen voor op de barbecue en natuurlijk de opties voor onze vegetariërs onder ons. Want een catering moet voor iedereen gangbaar zijn, zelfs als er een barbecue op locatie wordt gehouden.

Zorg dat jezelf ook een steentje kan bijdragen

Een gehele catering regelen is natuurlijk het taak van het cateringsbedrijf. Maar een beetje hulp hier en daar kan totaal geen kwijt. Dus als bijvoorbeeld al op de locatie waar jij je feest geeft een barbecue aanwezig is, dan is dat voor de catering een handige tip om te weten. Want dan hoeven zij niet iets daarvoor te regelen. Wat misschien ook leuk is voor het personeel van de catering is of jij misschien ook een aantal vlees wilt grillen op de barbecue. Dat is voor jou en de gasten natuurlijk ook erg leuk, ook al doe het maar voor even.

Check het weer goed van te voren

Het is belangrijk voor een barbecue dat het wel een beetje weer ervoor is. Daarom is het handig als je van te voren al met je locatie hebt besproken dat als het slecht weer wordt, het dan binnen gedaan kan worden. Daarbij is het doorgeven van het weer bij de catering ook een goede tip, zo kunnen zij zich ook goed voorbereiden.